Personaliziraj majicu sa ušima svog psa i njegovim imenom

Ako si u potrazi za poklonom osobi koja voli pse ili se jednostavno želiš počastiti posebnom majicom koja prikazuje posebnu vezu između tebe i tvojeg ljubimca. Nudimo personalizaciju dugih majica sa imenom i ušima tvojeg psa.

Uši + ime psa

Simpatična ilustracije ušiju tvog psa te njegovim imenom može krasiti tvoju novu udobnu majicu iz koje se nećeš skidati cijele zime. A ako si u potrazi za poklonom nekome tko ima psa, ne tražite dalje, sigurno će biti oduševljeni!

Koje su uši tvog psa?

Imamo 50 ručno izrađenih ilustracija među kojima ćete sigurno prepoznati svog psa! Ne trebaš se fokusirati na pasimu, jednostavno odaberi crtež koji ti najviše odgovara a ako u ponuđenim crtežima ipak ne nalaziš svog ljubimca javi nam se i izraditi ćemo njegov oblik.

T-shirt, Trenirka ili Hudica?

Možeš odabrati između kratke majice, obične duge majice ili one s kapuljačom, sve su unisex. Napiši nam tvoj odabir modela a o boji možeš odlučiti kasnije. Mi ćemo tvoju grafiku aplicirati na sve boje a na tebi je koju ćeš odabrati. Ako želiš moderan "oversize" look preporučamo ti da uzmeš broj veći od tvoje uobičajne veličine.

Želiš naručiti svoju personaliziranu majicu?

Odlično! Trebaš nam samo ispuniti kratki upitnik o tome kakav dizajn da ti pripremimo, nakon čega ti šaljemo grafičku pripremu gdje ćeš vidjeti kako tvoj pas i njegovo ime izgledaju na majicama u dostupnim bojama. Dakle počnimo.

1. Prepoznaj uši svog psa sa slike

U doljnjoj galeriji naći ćeš 50 pasmina čovjekovih najboljih prijatelja. Na tebi je da odlučiš koje uši od njih najviše liče na tvojeg čupavca. Imate više od jednog psa? Nema problema, obavijestite nas o tome kada nam pošaljete zahtjev.

2. Odaberi jednu od tri varijante majica

Opredjeli se za jednu od tri modela majica koje imamo u ponudi. Obična kratka majica, Trenirka ili Hoodica, sve odgovaraju muškoj i ženskoj figuri. Ne brini sada o boji, to ćeš odabrati kasnije kada ti pošaljemo gotov dizajn.

3. Ispuni upitnik i pošalji odgovore

Super! Sada kada imate sve informacije molimo Vas da nam ih upišete u doljnju tabelu i pošaljete zahtjev. Nakon toga red je na nama, u kratkom roku od maksimalno 3 dana, napraviti ćemo dizajn za Vašu majicu te ćemo Vas mailom obavjestiti gdje ju možete pogledati, tek ćete tada dobiti mogućnost plaćanja i kompletiranja narudžbe ako ste zadovoljni dizajnom.

Obrazac za kontakt

Želim da ime i ilustracija mog psa budu štampani na:

*u slučaju problema sa slanjem formulara javite nam se direktno na info@astordizastor.com

** Ako niste pronašli uši svojeg psa na slikama napišite nam njegovu pasminu ili ako je mješanac pošaljite njegovu sliku