Personaliziraj majicu sa slikom svog psa i njegovim imenom

Želiš da je tvoj najbolji prijatelj uvijek s tobom? Požuri i naruči personaliziranu majicu na kojoj možeš štampati sliku tvoj psa sa njegovim imenom.

Majice sa imenom i likom tvog psa

Simpatična ilustracije tvog psa sa te njegovim imenom može krasiti tvoju novu udobnu majicu iz koje se nećeš skidati cijele zime. A ako si u potrazi za poklonom nekome tko ima psa, ne tražite dalje, sigurno će biti oduševljeni!

Koja je tvoja njuška?

Imamo više od 60 ilustracija među kojima ćete sigurno prepoznati svog psa! Svaka ilustracija je nasmijani pas i njegove šapice a ispod illustracije upisati ćemo njegovo ime. Ne trebaš se fokusirati na pasimu, jednostavno odaberi crtež koji ti najviše odgovara.

Trenirka ili Hudica?

Možeš odabrati između obične duge majice ili one s kapuljačom, oboje su unisex. Napiši nam tvoj odabir modela a o boji možeš odlučiti kasnije. Mi ćemo tvoju grafiku aplicirati na sve boje a na tebi je koju ćeš odabrati. Ako želiš moderan "oversize" look preporučamo ti da uzmeš broj veći od tvoje uobičajne veličine.

Želiš naručiti svoju personaliziranu majicu?

Odlično! Trebaš nam samo ispuniti kratki upitnik o tome kakav dizajn da ti pripremimo, nakon čega ti šaljemo grafičku pripremu gdje ćeš vidjeti kako tvoj pas i njegovo ime izgledaju na majicama u dostupnim bojama. Dakle počnimo.

1. Prepoznaj svog psa sa slike

U doljnjoj galeriji naći ćeš preko 60 pasmina čovjekovih najboljih prijatelja. Na tebi je da odlučiš koji od njih najviše liči na tvojeg čupavca te čija njuška će krasiti tvoju majicu. Imate više od jednog psa? Nema problema, obavijestite nas o tome kada nam pošaljete zahtjev.

2. Odaberi jednu od dvije varijante majica

Opredjeli se za jednu od dva modela majica koje imamo u ponudi. Obična Trenirka ili Hoodica, oboje odgovaraju muškoj i ženskoj figuri. Ne brini sada o boji, to ćeš odabrati kasnije kada ti pošaljemo gotov dizajn.

3. Ispuni upitnik i pošalji odgovore

Super! Sada kada imate sve informacije molimo Vas da nam ih upišete u doljnju tabelu i pošaljete zahtjev. Nakon toga red je na nama, u kratkom roku od maksimalno 3 dana, napraviti ćemo dizajn za Vašu majicu te ćemo Vas mailom obavjestiti gdje ju možete pogledati, tek ćete tada dobiti mogućnost plaćanja i kompletiranja narudžbe ako ste zadovoljni dizajnom.

Obrazac za kontakt

Želim da ime i ilustracija mog psa budu štampani na:

*u slučaju problema sa slanjem formulara javite nam se direktno na info@astordizastor.com