Personaliziraj duhovitu majicu sa imenom tvoj psa

Popularna crna majica sa duhovitim natpisom "80% pamuk, 20% dlaka mog psa" dostupna je za personalizaciju sa imenom vašeg psa.

Vi sa psima koji se linjaju, Vas gledamo :D

Simpatična majica s natpisom postati će Vaša omiljena udobna majicu iz koje se nećeš skidati cijele godine. A ako si u potrazi za poklonom nekome tko ima psa, ne tražite dalje, sigurno će biti oduševljeni!

Klasična crna T-Shirt, Trenirka ili Hoodica

Možeš odabrati između kratke majice, obične duge majice ili one s kapuljačom, sve su unisex. Ako želiš moderan "oversize" look preporučamo ti da uzmeš broj veći od tvoje uobičajne veličine.

Želiš naručiti svoju personaliziranu majicu?

Odlično! Trebaš nam samo ispuniti kratki upitnik u kojem ćeš nam reći ime tvoj psa te vrstu majice na koju želiš štampati personalizaciju. Nakon toga je red na nama, pripremiti ćemo tvoju majicu sa imenom psa te poslati mailom link preko kojega ćeš platiti i naručiti tvoju majicu.

2. Odaberi jednu od tri varijante majica

Opredjeli se za jednu od tri modela majica koje imamo u ponudi. Obična kratka majica, Trenirka ili Hoodica, sve odgovaraju muškoj i ženskoj figuri.

3. Ispuni upitnik i pošalji odgovore

Super! Sada kada imate sve informacije molimo Vas da nam ih upišete u doljnju tabelu i pošaljete zahtjev. Nakon toga red je na nama, u kratkom roku od maksimalno 3 dana, napraviti ćemo dizajn za Vašu majicu te ćemo Vas mailom obavjestiti gdje ju možete pogledati, tek ćete tada dobiti mogućnost plaćanja i kompletiranja narudžbe ako ste zadovoljni dizajnom.

Obrazac za kontakt

Želim slijedeću majicu:

*u slučaju problema sa slanjem formulara javite nam se direktno na info@astordizastor.com