Često postavljena pitanja

Koliko će trajati moja dostava?

Vrijeme dostave je od 5-10 radnih dana. Nakon narudže dobiti ćete mail od naše kurirske službe DHL sa brojem narudžbe za praćenje isporuke te predviđenim danom dostave.

Mogu li otkazati svoju narudžbu?

Sve već poslane narudžbe nije moguće otkazati. Ako želite otkazati svoju narudžbu, javite nam što je prije moguće.

Dostavljate po cijelom svijetu?

Da, šaljemo širom svijeta. Međutim, postoje neke iznimke. Imajte na umu da neke međunarodne pošiljke mogu podlijegati dodatnim naknadama i porezima. U svim slučajevima, izdat ćemo potrebne fakture kako bismo osigurali da pošiljka nesmetano prođe carinu, sve dodatne naknade bit će odgovornost kupca.

Gdje je moja pošiljka?

Želimo da u svakom trenutku kontrolirate svoju narudžbu. Iz tog razloga, nakon što pošaljemo vašu narudžbu, poslat ćemo vam potvrdni e-mail s brojem pošiljke s kojim ćete moći pratiti svoju narudžbu.​ Ako imate bilo kakvih nedoumica u vezi s isporukom vaše narudžbe ili nam trebate dati nove informacije o isporuci, kontaktirajte nas.

Što ako dobijem krivi proizvod ili proizvod u lošem stanju?

Nastojimo pripremiti i otpremiti naše proizvode u savršenom stanju. Ako primite pogrešan ili neispravan proizvod, kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći.​

Koje su vaše politike povrata robe?

Prihvaćamo povrat u sljedećim slučajevima: - Narudžbu sam primio u lošem stanju - Pogrešno sam razumio veličinu i želio bih zamjenu - Proizvod nije onakav kakav sam očekivao i želio bih ga zamijeniti za drugi ili ga vratiti ​ U svim slučajevima , svi proizvodi poslani na zamjenu ili povrat moraju biti u stanju u kakvom su isporučeni i bez vidljivih znakova korištenja, u protivnom nećemo biti u mogućnosti prihvatiti zamjenu ili povrat. Rok za povrat i zamjenu je 30 dana.

Mogu li otkazati pretplatu na newsletter?

Pretplatu možete jednostavno otkazati tako da otvorite naš zadnji newsletter mail i kliknete na gumb "Odjava.

Nudite li popuste ili promocije?

Da, redovito nudimo popuste i akcije. Svakako se pretplatite na naš newsletter i pratite nas na društvenim mrežama kako biste bili u tijeku.